Browse By

Újév újév új esztendő

2022 nagy dologgal indult, Anya azt mondta, hogy a cici bibis lett és leragasztottunk sebtapasszal, így már nem lehet többet szopizni. Egyetlen egyszer sírtam a délutáni alvásnál 1-én. (Igazából nem is teljesen emiatt) Azóta semmi, mindenki nagyon örül, hogy ennyire könnyen ment, roppant büszkék rám. Az alvásom is rengeteget javult!!!! Szuper jó hírek ezek. Most már csak bedugom a kezemet a cicihez, ha olyan hangulatom van. Bíbob (Boribon maci könyvek szereplője után szabadon) maci a legjobb barátom. A másik hatalmas hír, hogy anyával és apával megnéztünk két bölcsit, és az egyik annyira de annyira szuper, hogy február végétől oda fogok járni, csak heti két napra.

Ezen kívül voltunk Bábánál vendégségben, előtte apa munkahelyére is benéztem. Sokat játszóterezünk, sütünk-főzünk, játszunk itthon, még játszóházban is voltunk kétszer, szuper hely. Hétfőnként Tücsök Zene program járunk, kedvencem a fuvolázás, péntekenként Kerekítőre, mind kettőt nagyon kedveljük Anyával. Kaptam egy új kisasztalt is, minden nap használjuk. A gyurmázást is kipróbáltam.

Esett egy picike hó, így el tudtunk menni egy kis szánkózásra is Nagyinál és Nagypapánál Budakeszin az erdőben, tiszta profi vagyok már abban is.

Rengeteget beszélek. Anya és Apa nem győz csodálkozni hány szót ismerek.