Browse By

Monthly Archives: október 2021

Egyéb októberi események

Otthoni elfoglaltságaim és csínytevésem (összezsírkrétázok ezt-azt) Nagyon sokszor és szívesen segítek főzni továbbra is. Sokat vagyunk a szabadban is. Sajnos elkaptunk valami betegséget is, anya én majd apa majd én megint még egy kis ráadsnak. De már mindenki jól van. Nagyon ügyesen fújok orrot, nem

Berni barátosnémmal

Nagyon jó volt, mert Domi néni és Berni is itthon voltak egy ideig és így tudtunk találkozni. Átjöttek játszani és elmentek anyáék együtt táncórára is ahol mi Bernivel jól elaludtunk.

Névnapom

Ma volt a névnapom, kaptam tortát Nagyiéknál Budakeszin és otthon is, előtte nap pedig Anyával játszóterezés után beültünk sütizni az egyik kedvenc helyünkre. Jó dolog az ünneplés.

Piczinyke Póniudvar

Anyával és Apával elmentünk egy Piczinyke Póniudvar nevű helyre, ahol lehetett állatokat simogatni és minden féle izgalmas dologgal játszani. Még egy nagy perecet is kaptam. Mind a hárman nagyon jól éreztük magunkat.

Vadászati kiállítás

Ma anyáék elvittek egy vadászati kiállításra, nagyon sok érdekes dolgot láttunk. Legjobban a “brummbrumm” maci és a sólymok és a halak érdekeltek.

Október eleje

Már őszül az idő, de még nincs nagyon hideg, sokat járunk játszózni, meg Mom Parkba sétáli. Meglátogattuk Milos barátomat is. Mindenhol szerelek, ahol van rá lehetőségem.