Browse By

Monthly Archives: július 2021

Júliusi összefoglaló

Teltek a napok, találkoztam Berni barátnőmmel és végre Milos barátommal is. Nagyon cukik, már alig várom, hogy megnőjenek és együtt játszhassunk, addig simizem és ölelem őket. Nagyot nőttem, kiút egy új fogam, várjuk a párját. Szeretek szundizni, anyához bújni a legjob, de apán is szuperül

Balcsin

Megint Balcsin nyaraltunk, nagyon jól érzem magam mindig ott. Pancsiztunk is többször. Anya és Apa szerint nagyon ügyes vagyok a vízben. Sok szuper strandot ismerünk már a környéken.

Kőröshegyi Levendulás

Ma Balcsira menet megálltunk a kőröshegyi levendulaparkban. Nagyon meleg volt, de gyönyörű szépek voltak a levendulamezők. Mindenki élvezte, nagyon tetszett nekem a levendulaszedés, meg is szagoltam, jóillatú. Anya miatt rengeteg fénykép készült 😀

Papi Mami délután

Ma elmentünk Anyával és Apával egy jó kis étterembe ebédelni, délután pedig Mami és Papi elvitt sétálni, aludtam egy jót, utána játszótereztünk is és egy kis komolyzenét is hallgattunk. Jó kis vasárnap.

Vendégségben

Ma Dunavarsányban jártunk vendégségben. Nagyon élveztem, szuper kaland volt. Finomat ebédeltünk, játszottunk a kertbe, a stégről meg szuper kilátás volt, sok hajónak integettem.

Málnázás

Ma Budakeszin voltunk, anya szedett a kerten málnát, rettentően ízlett, két kézzel tömtem a számba. Sokat játszottunk és énekeltünk, nagyon jól tudok már nyávogni, élethű kandúrhangot tudok kiadni 🙂 Nagyon szeretek a kertben felfedező útra indulni, meglátogatom a kis fenyőfámat és segítek locsolni is.